online site builder

© Copyright 2023 jinglegek.nl - All Rights Reserved

Mobirise

Jinglegek.nl is Powered by jingleweb.nl

Jinglegek is een uniek radiostation voor Nederland en ver daarbuiten. 24 uur per dag jingles, tunes, soundtracks en podcasts over de geschiedenis van radio en radiovormgeving.

Er zijn heel veel mensen die naar de radio luisteren om tussen de muziek door te genieten van pareltjes die onmisbaar zijn geworden om de radio zijn identiteit te geven. Ben jij gek op jingles? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres.

Mobirise

CSN media 

Jinglegek is een initiatief van media ondernemer Ad Mulders van CSN Media en Jingleweb (voorheen het Genootschap Radiojingles en -tunes).

Het initiatief van Jinglegek kwam van
Ad Mulders. Zijn bedrijf CSN Media is al 40 jaar internationaal actief als producent van TV, radio en (online) media programma's.
Ad Mulders is een veelgehoorde voice-over en stationvoice. De afgelopen jaren heeft het bedrijf zich vooral toegelegd als facilitair bedrijf voor broadcast en livestreams.

Mobirise

Jingleweb.nl

De twee drijvende krachten achter Jingleweb zijn Benno Roozen en Jelle Boonstra.

Zij beheren een omvangrijk digitaal archief met radiojingles en radiotunes die sinds 1945 op de Nederlandse radio te horen zijn (geweest). Jingleweb werkt zeer regelmatig mee aan tal van radio- en tv-programma’s over radiovormgeving of radio-van-toen.
Ook brengen zij regelmatig CD’s, DVD's en boeken uit over jingles, tunes en andere soorten audiovormgeving.

Studio

5351 NN Berghem
Noord-Brabant

Contact

Email: info@jinglegek.nl
         

Uitzendlicenties

Buma SW24n.0003007
Sena SW24n.0003007