free web maker

© Copyright 2023 jinglegek.nl - All Rights Reserved

Home Made Jingles

Home Made Jingles

Ben jij die jinglegek die al jaren in zijn homestudio jingles maakt? Zou je een groot en een enthousiast publiek willen bereiken? Misschien is dit je kans. 

Stuur ons je demo

Stuur je tracks inclusief uitgebereide info via wetransfer naar info@jinglegek.nl

Mobirise

Radiostations met eigen jingles

Is jouw radiostation creatief met home made jingles? Stuur dan je jingles voorzien van uitgebreide info naar info@jinglegek.nl

Tunes uit de homestudio

Er luisteren veel producenten naar Jinglegek. Dit is jouw kans als home-composer om je te presenteren.

Auteursrechtverklaring voor indiening van audiotracks bij Jinglegek.nl
Door het insturen van jouw audiotrack(s) naar Jinglegek.nl, bevestig je dat je de volgende voorwaarden begrijpt en ermee akkoord gaat:

1. Auteursrecht en eigendom
Je verklaart dat je de rechtmatige eigenaar bent van de audiotrack(s) of dat je beschikt over de benodigde toestemmingen van de auteursrechthouder(s) om de track(s) te verspreiden en te gebruiken.

2. Buma en Sena
Jinglegek.nl is aangesloten bij Buma en Sena, de Nederlandse auteursrechtenorganisaties. Dit betekent dat jouw track(s) worden afgespeeld onder de licentievoorwaarden van deze organisaties.

3. Gebruiksrechten
Door het indienen van jouw audio track(s) verleen je Jinglegek.nl het recht om deze te gebruiken in haar programmering. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, het afspelen, uitzenden en promoten van de track(s) op de website en bijbehorende kanalen.

4. Geen inbreuk op rechten van derden
Je verklaart dat jouw track(s) geen inbreuk maken op de rechten van derden, inclusief maar niet beperkt tot auteursrechten, handelsmerken, privacyrechten of andere intellectuele eigendomsrechten.

5. Vrijwaring
Je vrijwaart Jinglegek.nl van alle claims, aansprakelijkheid, schade en kosten die voortkomen uit het gebruik van jouw ingezonden track(s), waaronder inbreuken op auteursrechten en andere rechten van derden.

6. Geen vergoeding en gebruik
Tenzij anders overeengekomen, erken je dat de indiening van jouw audiotrack(s) bij Jinglegek.nl onbetaald is en dat je geen vergoeding ontvangt voor het gebruik van jouw track(s) in de programmering. Jinglegek kan zonder opgave van reden tracks weigeren of inzetten ten behoeve van promotie.

Wij danken je voor jouw bijdrage aan Jinglegek.nl en kijken ernaar uit jouw creatieve werk te delen met ons publiek.
Studio

5351 NN Berghem
Noord-Brabant

Contact

Email: info@jinglegek.nl
         

Uitzendlicenties

Buma SW24n.0003007
Sena SW24n.0003007