free html templates

© Copyright 2023 jinglegek.nl - All Rights Reserved

Mobirise

In Vorm

In Vorm, een podcast over radiovormgeving. In deze podcast praat Bas van Teylingen met DJ's en vormgevers over radiovormgeving in Nederland.

Bas gaat in gesprek met mensen als André van Duin, Peter van Bruggen, maar ook met Edwin Evers en Gerard Ekdom.

In Vorm is ook op deze zender te beluisteren. 

Mobirise

100 jaar radio

In 2019 bestaat de Radio in Nederland 100 jaar. Harm Edens en Arjan Snijders verzamelen geluid en brengen verhalen over die roemrijke geschiedenis.

De podcastserie en RadioReeks laat vele unieke fragmenten horen en kent bijzondere radiohelden als gast. Masters of ceremony Harm Edens en Arjan Snijders zijn zelf bevlogen radioliefhebbers en radiomakers.

Mobirise

Curry & van Inkel Podcast

"Curry & Van Inkel" was het populairste Veronica radioprogramma in de jaren '80, gepresenteerd door Adam Curry en Jeroen van Inkel.

De podcast van "Curry en Van Inkel" is niet alleen een trip down memory lane voor diegenen die de oorspronkelijke shows herinneren, maar ook een frisse en vermakelijke ervaring voor nieuwe luisteraars.

Mobirise

Radio Reuzen, Bert Kranenbarg

Bert Kranenbarg (BertOp5, KRO-NCRV) is al zijn hele leven gek van radio. In deze podcastserie kruipt hij dieper in de reusachtige radio.

In samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en de stichting Jingleweb.nl maakt hij portretten met en van RadioReuzen.

Mobirise

Brommet & Koedam

Bijna iedereen heeft een stem om te communiceren. Maar welke persoon gaat er schuil achter die stem en wat drijft diegene. Radiomakers Luc Brommet en Ger Koedam gaan in deze podcastserie op zoek naar het antwoord op die vraag. Ze praten met bekende en minder bekende Nederlanders over wat hen heeft gemaakt tot wat ze nu zijn en welke rol hun stem daarbij speelt.

Mobirise

De Broadcast

Patrick van Denderen en Peter Oostrom ontvangen elke aflevering een gast uit de Nederlandse Radio en TV wereld in dé media podcast;
"De Broadcast" 

Mobirise

Jinglegek

Podcast is eigenlijk niet de juiste benaming voor de interviews die Jinglegek zelf maakt.
De achtergrondverhalen zijn niet op een podcast platform terug te vinden maar worden op deze zender uitgezonden.

We praten met vormgevers en sound designers, maar ook met fans & freaks die Jinglegek continue aan hebben staan. Wat drijft ze en waarom zijn ze "gek van jingles"

Mobirise

KX 50 jaar radio 3

De Radioreeks was een serie van meer dan 50 uitzendingen op KX Radio over 50 jaar 3FM. Deze serie werd gemaakt door Arjan Snijders,  Jingleweb mocht de jingles mede aanleveren, de radiofragmenten kwamen van Edwin Wendt.

De reeks is uitgezonden tussen juni 2015 en september 2016 op de woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur (of later, afhankelijk van de gast).

Studio

5351 NN Berghem
Noord-Brabant

Contact

Email: info@jinglegek.nl
         

Uitzendlicenties

Buma SW24n.0003007
Sena SW24n.0003007